... Happily Ever After .....

... Happily Ever After .....
Me and wife Irene

Friday, November 14, 2008

Refresh Our Memories...Aramai Tiii...

1. Muka Logop ... Kecuali (3 dari kiri iaitu saya (sitot) and bini tersayang (Irene) ...

2. Begini Lah Klu Sudah Mabuk ...

3. Memaksa Minum ... Siapa tu ahhh (baju hijau) ... ada bakal father pun berani kah?

4. Kamu Dengar Bagus-Bagus ahh .....

5. Aramai Tii ... tingu apa bryan pegang...tin hijau bah tu...


Tia lama gi kita akan berkumpul minum sama-sama...until then see ya all...

7 comments:

tompok-susan said...

Pic 1- sy sedang serius mendengar khabar baik dari PAdo...yg lain semua logop ahhaha

pic 2 -muka si wilie mo masuk gear 5 sdh hahaha

Pic 3 - si nua tia habis2 mo posing dengan gaya tanagan dia ....yaiii!!!si jubi baru ja join ..sy tau time ni dia bersms ja keja dia...smpi curi kredit mami dia ...bikin panas hahah

Pic 4 -sumandak minum lihing ja...semua pun serius dengar crita si pado...

pic 5 - si bryannnn nauk sdh 2 tin hijau di tangan dia...tukang sikir om tuba paling hebat di kionsom n keningau...n beliau juga tukang muntah n tukang lap muntah hahahha

cLaRiCe said...

wakakakka...sy tdk minum ahh...sy budak baik ni....bah cepat2 kamu kawin,..mau makan free ni

kionsomboy said...

good advice from yet...untuk ko n tompok punya kan...hahaha

tompok-susan said...

sitot ko jan risau mmg ada makan2 free....tapi si claris dulu baru sy...ahhahah

cLaRiCe said...

jan lah tunggu sy...sy tdk kawin ni

cLaRiCe said...

ni time yg mabuk sdh balik2 c vitalis ckp mata dia ada pasir, padahal kena jangkit mata merah...wakakkaa

Noah Noel said...

Diwaktu itu...Aku masih sihat dan kurus... Pada masa itu aku masih gimbadi sikit tu rabas... Aku rindu jugalah ni saiz sia dulu-dulu...hey...